CDS Press Release Başarısız Müzik Endüstrisi: Stage İle Yeni Bir Çağ Nasıl İnşa Edilir?

Başarısız Müzik Endüstrisi: Stage İle Yeni Bir Çağ Nasıl İnşa Edilir?

Başarısız Müzik Endüstrisi Stage İle Yeni Bir Çağ Nasıl İnşa Edilir

Stage İle Yeni Bir Çağ Başlıyor: Müzik Endüstrisinin Dönüşümü İçin En İleri Çözümleri Keşfetmek

Müzik endüstrisi, cazibesine ve çekiciliğine rağmen, uzun zamandır yaratıcılığı engelleyen ve hem sanatçılar hem de hayranlar için fırsatları sınırlayan sistematik sorunlarla boğuşuyor. Devrim niteliğindeki bir platform olan ve $STAGE kripto tokenini 24 Haziran 2024’te piyasaya sürecek olan Stage, tüm paydaşlar için daha adil ve ilgi çekici bir ekosistem yaratarak bu zorlukları doğrudan ele almaya hazırlanıyor.

Müzik Endüstrisinin Mevcut Durumu

Başarısız Müzik Endüstrisi: Stage İle Yeni Bir Çağ Nasıl İnşa Edilir? 1

Geleneksel müzik endüstrisi, anlatıyı ve geliri kontrol eden birkaç büyük şirketin hakimiyetindedir. Çoğu sanatçı, sektörün acımasız doğası ve çağdışı yapısı nedeniyle tanınırlık kazanmakta ve adil bir ücret almakta zorlanmaktadır. Sektördeki önemli sorunlardan bazıları şunlardır:

• Adil Olmayan Sözleşmeler: Pek çok sanatçı, plak şirketlerinin lehine olan sözleşmeler imzalamaktadır. Bu da onları düşük telif ücretleriyle ve çalışmaları üzerinde çok az kontrolle karşı karşıya bırakmaktadır.
  • Sınırlandırılmış Gelir Akışları: Spotify gibi yayın platformları, görünürlük sağlamakla birlikte, genellikle sanatçıların büyük çoğunluğuna minimum kazanç sağlar. Hatta Spotify sanatçılarının %99,5’i yıllık 10.000 dolardan daha az kazanmaktadır.
  • Hayran Etkileşiminin Eksikliği: Geleneksel yetenek şovları ve yayın platformları, aktif katılımcılardan ziyade pasif izleyiciler olarak kalan hayranların kolektif gücünden yararlanmada başarısız olmaktadır.

Stage’in Çözümü Nedir?

Stage'in Çözümü Nedir?
Başarısız Müzik Endüstrisi: Stage İle Yeni Bir Çağ Nasıl İnşa Edilir? 2

Stage, sanatçıların ve hayranların doğrudan etkileşime geçebileceği ve karşılıklı fayda sağlayabileceği bir platform sunarak bu bozuk sistemi yıkmayı amaçlamaktadır. Stage‘in sektörün zorluklarını nasıl ele aldığına bir göz atalım:

1. Sanatçıları Desteklemek: Stage, sanatçıların video performanslarını yüklemelerine ve tur bazlı yarışmalarda rekabet etmelerine olanak tanır. Sanatçılar, hayran oylarından elde edilen gelirin %60’ını ve Gerçek Dünya Varlığı (RWA) Rozetlerinden de %10 telif ücreti alarak sürdürülebilir bir gelir akışı elde eder.
  2. Hayranların İlgisini Çekmek: Hayranlar artık pasif izleyiciler olmaktan çıkar. Oy vermek için ödeme yaparak, özel buluşmalar, sahne arkası girişleri ve VIP etkinlikleri gibi özel ödüller ve deneyimlerle dolu RWA’lar kazanırlar.
  3. Teknolojiden Faydalanmak: Stage, şeffaflığı ve adaleti sağlamak için blok zinciri teknolojisini entegre eder. Her oy güvenli bir şekilde kaydedilir ve sanatçılar çalışmaları için doğrudan ödeme alırlar.

Müzikte Yapay Zekanın Rolü Nedir?

Stage sadece insan yeteneklerinden ibaret değildir. Aynı zamanda yapay zeka tarafından üretilen müzik örneklerinin, melodilerin, ritimlerin ve vokallerin oluşturulmasına ve simgeleştirilmesine olanak tanıyan yapay zeka müzik yarışmalarını da benimser. Bu yenilikçi yaklaşım, yaratıcılığa ve etkileşime yönelik yeni kapılar açar.

Topluluktan Destek

Stage, resmi lansmanından önce bile iOS uygulamasında 200’den fazla sanatçı ve 43.000’den fazla kullanıcıyla şimdiden önemli bir destek gördü. En iyi risk sermayesi şirketleri ve KOL’lar tarafından da desteklenen Stage, müzik endüstrisinde önemli bir etki yaratmak için iyi bir pozisyona sahiptir.

Stage’in Geleceğe Yönelik Vizyonu

Stage’in misyonu müziğin de ötesine uzanmaktadır. Platform, oyunculuk, komedi, dans ve daha fazla alanda yeteneklerin yetiştirildiği en iyi SocialFi merkezi olmayı hedeflemektedir. Yetenek keşfini demokratikleştirerek ve hayran odaklı etkileşimden yararlanarak Stage, eğlence endüstrisinde bir bütün olarak devrim yaratmaya hazırlanmaktadır.

Siz de Devrimin Bir Parçası Olun!

Stage, 24 Haziran 2024’teki token lansmanına hazırlanırken heyecan dorukta. Bu sadece bir kripto paraya yatırım yapmak için değil, müzik endüstrisini yeniden şekillendirecek bir hareketin parçası olmak için de önemli bir fırsat.

Gelişmelerden Haberdar Olun ve Siz de Katılın:

Müziğin geleceği burada ve Stage’de. Değişimin bir parçası olun. 🚀🎵

Başarısız Müzik Endüstrisi: Stage İle Yeni Bir Çağ Nasıl İnşa Edilir?