CDS Basın Bülteni Müziğin Geleceğini Desteklemek: Stage’in Finansal Kaynakları ve Ortaklıkları [RAW]
Basın Bülteni

Fueling the Future of Music Stage's Funding and Partnerships [RAW]

Finansman ve Ortaklıklar Müziğin Geleceğini Desteklemede Nasıl Bir Rol Oynuyor?

Devrim niteliğindeki müzik platformu Stage, $STAGE kripto token’ini 24 Haziran 2024 tarihinde piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bu heyecan verici dönüm noktasına hazırlanırken, yatırımcılardan ve ortaklarımızdan aldığımız güçlü desteği vurgulamak çok önemlidir. Onların vizyonumuza ve misyonumuza duydukları güven, bizleri hem sanatçılar hem de hayranlar için daha parlak bir geleceğe doğru yönlendiriyor.

Sorunsuz Finansman Sağlamak

Stage, üst düzey girişim sermayesi şirketlerinin, melek iş yatırımcılarının ve KOL’lerin (Key Opinion Leaders) desteği sayesinde bugüne kadar 2,4 milyon dolar fon toplamayı başardı. İşte finansman yolculuğumuzun bir dökümü:

1. Tohum Finansmanı:

• Başlangıç Yatırımı: Stage, Solana, Kraken ABD CEO’su, RR2 Capital ve Cogitent Ventures dahil olmak üzere ondan fazla kripto VC’den 1,2 milyon dolarlık tohum finansmanı sağlayarak güçlü bir temel oluşturdu.
  • Stratejik Destekçiler: Bu turda ayrıca projemiz için önemli bir farkındalık ve güvenilirlik sağlayan 1. kademe KOL’lerin kişisel yatırımları da gerçekleşti.

2. Sıradaki Finansman Turları:

• Ek Fonlar: Büyümemizi daha da desteklemek için 1,2 milyon dolar daha toplayarak toplam fonumuzu 2,4 milyon dolara çıkardık. Bu sermaye, platformumuzu geliştirmek, kullanıcı tabanımızı genişletmek ve $STAGE token lansmanına hazırlanmak için kullanılıyor.

Önemli Ortaklıklarımız

Stratejik ortaklıklarımız Stage’in erişimini ve etkisini genişletmede önemli bir rol oynuyor. Müzik endüstrisinde devrim yaratma vizyonumuzu paylaşan endüstri devleri ve etkili isimlerle ittifaklar kurduk:

1. Müzik Endüstrisindeki Partnerlerimiz:

• BMG Records: BMG Records ile olan ortaklığımız, bize en iyi ve bağımsız yetenekleri sağlayarak platformumuzda sürekli yüksek kaliteli sanatçı akışı sağlıyor.
  • Kairon Labs: Bu ortaklık, $STAGE tokenini stabilize etmeye ve likiditeyi sağlamaya yardımcı olarak piyasayı düzenlemeye odaklanıyor.

2. Kripto ve Teknoloji Ortakları:

• ChainGPT, Decubate ve Eesee: Bu ünlü launchpad’ler projemizi büyük topluluklarına tanıtarak görünürlük sağlıyor. Böylece potansiyel yatırımcılara erişebiliyoruz.
  • Solana: Önemli destekçilerimizden biri olan Solana, yalnızca finansal destek değil, aynı zamanda teknik uzmanlık ve ağ erişimi de sağlıyor.

Temsilciler ve Influencer’lar

Temsilciler ve Influencer'lar

Pazarlama stratejimiz, reklamımızı yapmak ve hedef kitlemizi güçlendirmek için tanınmış sanatçıların ve KOL’lerin nüfuzundan yararlanıyor:

• Sanatçılar: Eurovision Şarkı Yarışması 2024 katılımcısı Jerry Heil, Tohi ve Gola ile birlikte ilk müzik elçilerimiz oldu. Onların sahip olduğu büyük hayran kitleleri yeni pazarlara girmemize ve küresel bir izleyici kitlesi çekmemize yardımcı oluyor.
  • KOL’ler: CryptoRand, ThatMartiniGuy ve Incrypted gibi etkili isimler, geniş takipçi kitleleri ve güvenilirlikleriyle topluluk katılımını ve benimsenmesini sağlıyor.

Topluluk Odaklı Büyüme

Stage’in başarısı aynı zamanda kendini adamış ve aktif bir topluluk tarafından da destekleniyor. X’te 70.000’den fazla, Telegram’da 100.000’den fazla takipçisi ve gelişen Discord sunucusuyla topluluğumuz büyümemizde çok önemli bir rol oynuyor. Kullanıcılarımızla sürekli etkileşim halindeyiz, geri bildirimlerini dinliyoruz ve kendilerini değerli hissetmelerini ve yolculuğumuza dahil olmalarını sağlıyoruz.

Geleceğe Yönelik Beklentiler

Güçlü finansmanımız, stratejik ortaklıklarımız ve aktif topluluğumuzla Stage, başarılı bir $STAGE token lansmanı ve ötesi için iyi bir pozisyona sahiptir. İşte ufukta görünenler:

1. Token Oluşturma Etkinliği (TGE):

• Launchpad’ler: TGE’mizi ChainGPT Decubate ve Eesee aracılığıyla gerçekleştirerek daha kapsamlı ve yatırım almış bir kitle sağlamak.
  • Borsalarda Listelenme: Erişilebilirliği ve likiditeyi artırmak için $STAGE tokenlerini büyük merkezi ve merkezi olmayan borsalarda listelemek.

2. Platform Büyümesi:

• Android Sürümü: Kullanıcı tabanımızı genişletmek için bir Android uygulama sürümü başlatmak.
  • Yapay Zeka Entegrasyonu: Hem insan hem de yapay zeka tarafından üretilen müziği desteklemek için yapay zeka sanatçı varlıklarını ve özelliklerini dahil etmek.

3. Uzun Vadeli Vizyon:

• NFT Pazaryeri: Hayranların dijital içerik satın alabileceği ve işlem yapabileceği kendi NFT pazarımızı geliştirmek.
  • Sanatçı Tokenleri: Hayranların en sevdikleri sanatçıların gelecekteki başarılarına yatırım yapmalarını sağlamak için sanatçı token’lerinin tanıtılması.

Stage Devrimine Katılın

Yolumuza devam ederken, sanatçıları güçlendirme ve hayranları da anlamlı bir şekilde bir araya getirme misyonumuza olan bağlılığımızı sürdürüyoruz. Bu heyecan verici yolculukta bize katılın ve yaratıcılığa, fırsatlara ve adalete değer veren bir topluluğun parçası olun.

Gelişmelerden Haberdar Olun ve Siz de Katılın:

Birlikte müzik endüstrisini yeniden şekillendirebiliriz! Stage ile geleceğe yatırım yapın. 🚀🎵

Müziğin Geleceğini Desteklemek: Stage'in Finansal Kaynakları ve Ortaklıkları [RAW]

Lectertodd is 27 years old. She graduated from Çankaya University, Department of Psychology, in 2021. She actively works as a writer, translator, and editor for various websites. Moreover, she loves reading, researching, and learning new things.