CDS Press Release Arthur Hayes Covalent’e Katıldı: Danışmanlık Görevine Başlıyor, CQT Token İle Ödüllendirilecek

Arthur Hayes joins Covalent as advisor, receives compensation in CQT token

Arthur Hayes’in Covalent’e Katılımı

• Arthur Hayes, Covalent’in stratejik danışmanı olarak göreve başladı.
  • Hayes, Covalent’in CQT tokeninin rakiplerine göre daha az değer gördüğünü belirtti ve Covalent’in daha da büyümesine yardımcı olmak istediğini söyledi.

Arthur Hayes, kripto borsası BitMEX’in kurucu ortağı ve eski CEO’su, şu anda aile ofisi Maelstrom’un baş yatırım yetkilisi olarak görev yapıyor. Hayes, blockchain veri altyapı girişimi Covalent’e stratejik danışman olarak katıldı.

Hayes, Covalent’in Ethereum ekosisteminde önde gelen veri altyapı girişimi olmasına ve yapay zeka (AI) endüstrisine hizmet etmesine yardımcı olmayı amaçladığını belirtti.

Hayes: Covalent’in Ethereum Wayback Machine (EWM) özelliği, tarihi blockchain verilerine sürekli ve uzun vadeli erişim sağlar, bu da AI modelleri de dahil olmak üzere yeni nesil kullanım senaryolarını güçlendireceğini belirtti.

Hayes, Covalent’in danışmanı olma motivasyonunun CQT tokeninin, rakiplerine göre uzun süredir düşük değerlenmiş olması” olduğunu söyledi. “Yatırımcılar bu hikayeyi gözden kaçırdı. Şimdi, Covalent’in teklifini daha da genişletmesiyle, bu tutarsızlık daha da arttı. Bir hikaye anlatıcısı olarak, bu farkı kapatmaya yardımcı olmayı amaçladığını söyledi.

Hayes, ödemenin CQT tokenleri ile yapılacağını söyledi ve genel bir kural olarak, yalnızca tokenler ile ödeme alırız, çünkü kendimizi tam anlamıyla ekip, yatırımcılar, müşteriler ve perakendecilerle uyumlu hale getirmeyi inanıyoruz. Herkesle aynı yolculukta yan yanayız, diye ekledi.

Covalent’in kurucu ortağı ve CEO’su Ganesh Swami, Hayes’in şu anda Covalent’in tek stratejik danışmanı olduğunu belirtti.

CQT token şu anda $0.23 fiyatında ve son 24 saatte %13.25 artış gösterdi. Token şu anda 347. sırada ve yaklaşık $145 milyon piyasa değerine sahip.

Covalent’in AI Vizyonu

2019 yılında kurulan Covalent, Bitcoin, Ethereum, Polygon, Avalanche ve Optimism dahil olmak üzere 225’ten fazla ağa veri altyapısı sağlar. Ancak, Swami startupın en çok Ethereum ekosisteminde etkili olduğunu belirtti.

Covalent, yakın zamanda Ethereum Wayback Machine’ini tanıttı, bu özellik tüm Ethereum ekosistem verilerinin erişilebilir olmasını sağlar ve AI geliştiricileri ve kullanıcıları için tüm zincir içi geçmişi erişilebilir kılar.

Swami, günümüzde blockchainlerin veritabanları yerine ilan tahtaları olmaya eğilim gösterdiğini söyledi. Bu, zincir üstü işlem verilerinin genellikle kısa süreler (genellikle iki hafta) sonra silindiği anlamına gelir. EWM, Ethereum’un işlem verilerinin uzun vadede merkeziyetsiz bir şekilde erişilebilir olmasını sağlar.

Swami, AI’nın Covalent’in merkeziyetsiz veri altyapısı için genişletilmiş bir vizyon olduğunu belirtti. Merkeziyetsiz veri olmadan, AI modelleri manipülasyona ve önyargılara yatkın hale geleceğini söyledi.

Merkeziyetsiz veri ile AI için belirli kullanım durumları arasında kopya ticaret, NFT adli analiz ve güvenlik uygulamaları bulunmaktadır.

Hayes’in Covalent’teki Spesifik Rolü

Hayes, Covalent’in tam kapsamlı danışmanı olarak startupa tokenomiklerin iyileştirilmesi, pazar konumlandırması, iş modeline yapılan ayarlamalar, yeni müşteri türleri ile tanışma gibi her konuda yardımcı olacağını belirtti.

Hayes, bir kurucu olarak, projeye rehberlik etmek için birçok yapılacaklar ve yapılmayacaklar konusunda bilgi vereceğini söyledi.

Covalent, Maelstrom’un yatırım başkanı Akshat Vaidya ile ilk olarak geçen yıl ETHGlobal Tokyo’da tanıştı, dedi Hayes. Takımlar, ETHCC Paris ve Token2049 Singapur’da potansiyel işbirliğini daha ciddiye alarak tartıştı ve bu kış ETH Denver’da detayları finalize etti, diye ekledi.

Hayes: Maelstrom, ayrıca sentetik dolar protokolü Ethena’nın kurucu danışmanı, merkeziyetsiz AI platformu Ritual ve merkeziyetsiz sürekli değişim Drift ile de danışmanlık yapıyor, dedi.

Covalent Hakkında

Covalent (CQT), Web3 verilerinin evidir ve milyonlarca kullanıcının Yapay Zeka, Büyük Veri ve DeFi gibi alanlardaki yeni ürün ekonomisini oluşturabilmesini sağlar. Yapılandırılmış verilere erişimi demokratikleştirmeye olan derin bağlılığı, tekil bir Birleşik API aracılığıyla herkese sunulur. DePIN ekosisteminin temel bir yönü olan Covalent, kapsamlı ve gerçek zamanlı veri erişimi sağlamak için geliştiricilere, analistlere, yenilikçilere ve +225 blockchain için 1000’lerce müşteriye hizmet vermektedir. Covalent’ın uzun vadeli veri erişilebilirliği olan ‘Ethereum Wayback Machine’i nasıl inşa ettiğini öğrenin.

Daha fazla bilgi için Covalent’ın X/ Twitter: https://twitter.com/Covalent_HQ sayfasını ziyaret edebilirsiniz..

En son kripto güncellemeleri için Crypto Data Space’i takip edin.