CDS Press Release Covalent 300 Milyon Aktif Cüzdana Ulaşarak 2024 Yılının İlk Çeyreğinin Başından Bu Yana %20’lik Önemli Bir Büyüme Kaydetti

Covalent 300 Milyon Aktif Cüzdana Ulaşarak 2024 Yılının İlk Çeyreğinin Başından Bu Yana %20'lik Önemli Bir Büyüme Kaydetti

Covalent 300 Milyon Aktif Cüzdanla Yeni Bir Kilometre Taşına Ulaştı: Sırada Ne Var?

Covalent, geniş ve kapsamlı veri hizmetleri sayesinde 300 milyon aktif cüzdana ulaşarak önemli bir kilometre taşını geride bıraktı. Bu sayı, Mart 2024 sonunda bildirilen 280 milyon cüzdana kıyasla önemli bir artışı işaret ederken, yılın başından bu yana %20’lik önemli bir büyümeyi de temsil ediyor. Covalent’in karmaşık, çok zincirli bir ortamda geliştiriciler ve son kullanıcılar için gerekli olan gerçek zamanlı, yapılandırılmış verileri sağlayan gelişmiş sorgulama teknolojileri, bu önemli artışta etkili oldu. Halka açık blok zinciri düğümlerini çalıştırmak gibi geleneksel yöntemler, ölçeklenebilirlik sorunları ve birleşik bir veri şemasının olmaması nedeniyle genellikle yetersiz kalıyor. Bu da Covalent’in sunduğu yaklaşımı vazgeçilmez kılıyor.

Yapay Zeka Alanındaki Bir Sonraki Yeniliği Desteklemek

Aktif cüzdanlardaki istikrarlı büyüme, Covalent‘in milyonlarca kullanım durumunu destekleyen tarihsel, yapılandırılmış ve doğrulanabilir veriler sağlayarak sektörde bir mihenk taşı olduğunu vurgulamaktadır. DeFi protokollerinin operatörleri, NFT koleksiyoncuları, GameFi oyuncuları, SocialFi katılımcıları ve en önemlisi de yapay zeka dahil olmak üzere bu cüzdanlar, birbirinden farklı kullanıcılara hizmet vermektedir. Covalent’in yüksek performanslı zincir içi verileri, geliştiricilerin ve işletmelerin sayısız uygulama için doğru ve güvenilir verilerden yararlanmasını sağlayarak sonraki tüketicilere fayda sağlamaktadır. Bu da hızla gelişen blok zinciri ortamında yenilikçiliği ve verimliliği teşvik etmektedir.

Yapay Zeka Alanındaki Bir Sonraki Yeniliği Desteklemek
Ocak 2023’ten bu yana aktif cüzdan adreslerinde aylık büyüme.

Yapay zeka, Web3 ortamında yaşanan hızlı kalkınma ve sürekli inovasyon ile birlikte dönüştürücü bir güç olarak ortaya çıkmaktadır. Yeni yapay zeka akımı, büyük modellerin performansını artırmak ve eğitim parametrelerini genişletmek için büyük ölçüde yüksek kaliteli verilere dayanmaktadır. Covalent’in yapılandırılmış veri çözümleri, mevcut ve gelişmekte olan yapay zeka projelerini desteklemek için gerekli veri altyapısını sağlayarak bu talebi karşılamada çok önemli bir rol oynamaktadır. Covalent, gerçek zamanlı veri zenginleştirmeyi geliştirerek, sayıları giderek artan cüzdanları zamanında, doğru ve kapsamlı bilgilerle güçlendirerek Web3 ekosisteminin büyümesini teşvik etmektedir.

Yapay Zeka Alanındaki Bir Sonraki Yeniliği Desteklemek
Covalent’in verileriyle etkileşime giren cüzdanların blok zincirine göre ayrılmış kümülatif sayısı.

Aylık Büyüme ile Birlikte Yerleşik Pazar Konumu

Covalent, blockchain endüstrisinin gelişen taleplerini karşılamak için teknoloji birikimini daha da geliştirmeye ve sunduğu hizmetleri genişletmeye kendini adamıştır. Veri altyapısı, sorgulama ve gerçek zamanlı güncellemelerdeki yenilikler yoluyla veri erişilebilirliğini ve kalitesini artırmaya odaklanması, etkileyici büyüme yörüngesini sürdürmek ve bir sonraki blockchain teknolojisi benimseme dalgasını desteklemek için çok önemlidir. Covalent’in inovasyona olan bağlılığı, sektörün ön saflarında yer almasını, ilerlemeyi sağlayan kritik veri çözümleri sunmasını ve sağlam kaynaklarıyla daha fazla kullanım durumunu güçlendirmesini sağlamaktadır.

İleriye dönük olarak Covalent, önceki aylardaki istikrarlı artışların da gösterdiği gibi, aktif cüzdan zenginleştirmesindeki aylık istikrarlı büyümesini sürdürmeye kararlıdır. Covalent, şimdiden 225’in üzerinde blok zincirinden oluşan ekosistemini büyütürken 300 milyon cüzdana ulaşma kilometre taşına ulaşmıştır. Gelecekte de Covalent, Web3’e güç katacak olan kullanım durumlarını geliştirmek için zincir üzerinde yapılandırılmış veri setini oluşturmaya devam edecektir.

Covalent Hakkında

Covalent (CQT), merkeziyetsiz ekosistem için veri altyapısı sağlamakta ve Ethereum için Uzun Süreli Veri Erişilebilirliği sorunlarını çözmektedir—blob’ları yeniden işletebilen ve AI şekillendirebilen bir altyapı. CQT staking‘in Ethereum’a geri dönmesiyle, Ethereum Wayback Machine’e doğru ağ genişlemesinin yeni dönemi, “Yeni Başlangıç” başlamıştır. Bugün bu, yapay zeka, DeFi ve diğer kullanım durumlarının +225’ten fazla blok zincirinden yapılandırılmış zincir içi verilere sınırsız erişime sahip olduğu ve bu sayının giderek arttığı anlamına geliyor.

EWM Hakkında Daha Fazla Bilgi: Teknik | Teknik Olmayan

Daha fazla bilgi için Covalent’in resmi web sitesini, Twitter/X ve Linktree hesaplarını ziyaret edin.