CDS Basın Bülteni Covalent (CXT), Ethereum Uygulamalarının Ölçeklenmesi İçin Uzun Vadeli Veri Çözümleri Sunmak Üzere Sei İle Entegre Oluyor
Basın Bülteni

Covalent (CXT) has integrated with Sei to offer long-term data solutions for scaling Ethereum applications.

Covalent (CXT), Yapay Zeka için doğrulanabilir ve yapılandırılmış veriler ile uzun vadeli veri mevcudiyeti sorunlarını çözmeye adanmış lider modüler veri altyapısı katmanı olarak, ilk paralel EVM blok zinciri olan Sei ile yeni bir iş birliğini duyurmaktan mutluluk duyar. Bu stratejik iş birliği, geliştiricilerin Sei ekosistemindeki zincir üstü verilere nasıl eriştiklerini ve kullandıklarını devrim niteliğinde değiştirmeyi amaçlamakta ve Covalent’in hızla gelişen blok zinciri sektörünü destekleme taahhüdünü vurgulamaktadır. Covalent, güçlü veri altyapısını kullanarak gerçek zamanlı ve tarihî blok zinciri verilerinin erişilebilirliğini artırmaktadır.

Sei, aynı anda birden fazla işlemi gerçekleştirmek üzere tasarlanmış yüksek hızlı bir Layer 1 blok zinciridir ve benzersiz performans ve ölçeklenebilirlik sunar. Yenilikçi paralel EVM’si ile Sei, Solana ve Ethereum’un en iyilerini bir araya getirerek geniş bir yelpazede merkeziyetsiz uygulamaları destekleyen güçlü bir yürütme katmanı oluşturur. Bu yükseltme, sonlanma süresini hızlandırır ve saniyede daha yüksek işlem sayısı (TPS) sağlar, Ethereum uygulamalarını ölçeklendirmek isteyen geliştiriciler için idealdir.

Covalent’in kapsamlı veri çözümlerini entegre ederek, Sei platformundaki geliştiriciler GoldRush.dev yığını aracılığıyla API’ler, SDK’lar ve bir UI kiti dahil olmak üzere zincir üstü verilere kolayca erişebilir. Bu entegrasyon, geliştiricilerin merkeziyetsiz teknolojide yeni olanaklar açarak, bu araçları kullanarak verimli ve ölçeklenebilir uygulamalar oluşturmasını sağlar. Bu iş birliği sayesinde, Sei, Covalent’in desteklediği 230’dan fazla blok zincirinden geniş bir veri yelpazesini keşfetme ve içgörüler çıkarma yeteneği kazanır.

Bu iş birliği, geliştiricilere Sei’nin benzersiz zincir üstü verilerine geliştirilmiş erişim sağlayarak, daha hızlı yürütme ve daha büyük verimlilikle yenilikçi uygulamalar oluşturmayı kolaylaştırmaya odaklanacak. Covalent, Sei’nin yüksek hızlı blok zinciri ortamı için yapılandırılmış, doğrulanabilir veri çözümleri sunacak ve Sei, Covalent’in güçlü veri mevcudiyeti altyapısından yararlanarak ekosistem genelindeki merkeziyetsiz uygulamalar için sorunsuz entegrasyon ve optimal performans sağlayacaktır.

Covalent Hakkında

Covalent; doğrulanabilirlik, merkeziyetsiz yapay zeka çıkarımı, Uzun Vadeli Veri Mevcudiyeti blok zinciri ve yapay zekadaki büyük zorlukları çözmeye adanmış lider modüler veri altyapısı katmanıdır. Yapılandırılmış, doğrulanabilir verilerin geniş rezervuarı, manipüle edilmiş veya önyargılı yapay zeka modelleri riskini azaltarak merkeziyetsiz eğitim ve çıkarımı geliştirir. Ek olarak, Covalent Ağı’nın Ethereum Wayback Machine’si, Ethereum’un işlem verilerine güvenli, merkeziyetsiz erişim sağlar. 3.000’den fazla lider kuruluş tarafından güvenilen Covalent, yapay zeka, DeFi, GameFi ve daha fazlası için 230’dan fazla blok zincirinden zincir üstü verilere sınırsız erişim sağlar.

EWM hakkında bilgi edinin: Teknik | Teknik Olmayan

Daha fazla bilgi için Covalent’in: Resmi Web Sitesi | Twitter/X | Linktree

Sei Hakkında

Sei, eş zamanlı işlem yürütme için benzersiz performans ve ölçeklenebilirlik sunan yüksek hızlı Layer 1 platformu sağlayan ilk Paralel EVM blok zinciridir. Sei’nin yenilikçi yaklaşımı, merkeziyetsiz teknolojide mümkün olanın sınırlarını zorlayarak geliştiricilerin verimli ve ölçeklenebilir uygulamalar oluşturmasını sağlar.

Sei’nin Twitter/X’ine göz atın, Discord ve Telegram’larına katılın.

En son kripto güncellemeleri için Crypto Data Space’i takip edin.